Leírás
Termelői információ
Varga Péter 1993. január negyedikén kezdte meg a munkát badacsonyörsi pincészetben a feleségével és szüleivel. Ma már két fiával dolgozik együtt és reméli, hogy ők majd később unokáival viszik tovább a pincészetet. Az elmúlt 20 évben a magyar borászat szakmailag és technológiailag alapjaiban megújult, a borok minősége nyugat-európai színvonalúvá vált. Ezzel párhuzamosan a fogyasztók igénye is sokat fejlődött, illetve változott. Ma már egyre kevésbé isszák az emberek, mint inkább kóstolják a borokat; az érdekeset és a különlegeset keresik. Már nem csak a közeli borvidékek borait isszák, hanem módukban áll az ország, Európa, sőt az egész világ borkínálatával megismerkedni. Ezért nem elég csupán szép, kiegyensúlyozott borokat készíteni, olyan borokra van szükség, amelyek nyomot hagynak a fogyasztóban, amelyekre visszaemlékszik és a több ezer elemű kínálatból újra ki fogja választani.